A comparison of antioxidant, antibacterial, and anticancer activity of the selected thyme species by means of hierarchical clustering and principal component analysis.
Opis bibliograficzny
A comparison of antioxidant, antibacterial, and anticancer activity of the selected thyme species by means of hierarchical clustering and principal component analysis. [AUT.] M. ORŁOWSKA, K. PYTLAKOWSKA, A. MROZEK-WILCZKIEWICZ, R. MUSIOŁ, M[ONIKA] WAKSMUNDZKA-HAJNOS, M. SAJEWICZ, [AUT. KORESP.] T. KOWALSKA. Acta Chromatogr. 2016 vol. 28 nr 2 s. 207-221, bibliogr. poz. 27. DOI: 10.1556/AChrom.28.2016.2.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Chromatographica 2016 vol. 28 nr 2, s. 207-221, bibliogr. poz. 27.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e721532467f01e93049ee5
DOI
10.1556/AChrom.28.2016.2.7
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/pdf/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83006) wydawnictwo ciągłe #83006
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,755
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 lipca 2016 10:44 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 2 czerwca 2022 18:20 |