LC-ESI-MS/MS analysis and extraction method of phenolic acids from gluten-free precooked buckwheat pasta.
Opis bibliograficzny
LC-ESI-MS/MS analysis and extraction method of phenolic acids from gluten-free precooked buckwheat pasta. [AUT.] ANNA ONISZCZUK. Food Anal. Methods 2016 vol. 9 nr 11 s. 3063-3068, bibliogr. poz. 24. DOI: 10.1007/s12161-016-0489-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Analytical Methods 2016 vol. 9 nr 11, s. 3063-3068, bibliogr. poz. 24.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e72fda2467f01e9314cc4d
DOI
10.1007/s12161-016-0489-3
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 82564) wydawnictwo ciągłe #82564
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,038
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 maja 2016 17:06 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:56 |