Application of pH-zone refining hydrostatic countercurrent chromatography (hCCC) for the recovery of antioxidant phenolics and the isolation of alkaloids from Siberian barberry herb.
Opis bibliograficzny
Application of pH-zone refining hydrostatic countercurrent chromatography (hCCC) for the recovery of antioxidant phenolics and the isolation of alkaloids from Siberian barberry herb. [AUT. KORESP.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, [AUT.] WOJCIECH KOCH, APOSTOLIS ANGELIS, MARIA HALABALAKI, NEKTARIOS ALIGIANNIS. Food Chem. 2016 vol. 203 s. 394-401, bibliogr. poz. 36. DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.02.096
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Chemistry 2016 vol. 203, s. 394-401, bibliogr. poz. 36.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e7173a546e0fb0001ce412e
DOI
10.1016/j.foodchem.2016.02.096
PubMed
26948630
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 81946) wydawnictwo ciągłe #81946
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor
38
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 lutego 2016 08:45 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 04:09 |