Antioxidant activity of selected thyme (Thymus L.) species and study of the equivalence of different measuring methodologies.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of selected thyme (Thymus L.) species and study of the equivalence of different measuring methodologies. [AUT.] MARTA ORŁOWSKA, TERESA KOWALSKA, MIECZYSŁAW SAJEWICZ, KATARZYNA PYTLAKOWSKA, MARIOLA BARTOSZEK, JUSTYNA POLAK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. J. AOAC Int. 2015 vol. 98 nr 4 s. 876-882, bibliogr. DOI: 10.5740/jaoacint.SGE6-Orlowska
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of AOAC International 2015 vol. 98 nr 4, s. 876-882, bibliogr.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
60e721532467f01e93049ee6
DOI
10.5740/jaoacint.SGE6-Orlowska
PubMed
26268966
Identyfikatory
BPP ID: (27, 80955) wydawnictwo ciągłe #80955
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,918
Impact Factor
10
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 września 2015 14:21 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 04:14 |