Analysis of phenolic constituents, antiradical and antimicrobial activity of edible mushrooms growing wild in Poland.
Opis bibliograficzny
Analysis of phenolic constituents, antiradical and antimicrobial activity of edible mushrooms growing wild in Poland. [AUT.] NATALIA NOWACKA, [AUT. KORESP.] RENATA NOWAK, [AUT.] MARTA DROZD, MARTA OLECH, RENATA ŁOŚ, ANNA MALM. LWT 2014 vol. 59 nr 2 p. 1 s. 689-694, bibliogr. poz. 23. DOI: 10.1016/j.lwt.2014.05.041
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT Food Science and Technology 2014 vol. 59 nr 2 p. 1, s. 689-694, bibliogr. poz. 23.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5fad13a42467f00f8b028b9f
DOI
10.1016/j.lwt.2014.05.041
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 76824) wydawnictwo ciągłe #76824
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,416
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 10 września 2014 11:41 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 15 grudnia 2023 14:11 |