Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation.
Opis bibliograficzny
Whey protein aerated gels as a new product obtained using ambient temperature magnesium and iron(II) induced gelation. [AUT. KORESP.] M. TOMCZYŃSKA-MLEKO, [AUT.] W. GUSTAW, T[OMASZ] PIERSIAK, K. TERPIŁOWSKI, B. SOŁOWIEJ, M. WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, S. MLEKO. Acta Aliment. 2014 vol. 43 nr 3 s. 465-472, bibliogr. DOI: 10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Alimentaria 2014 vol. 43 nr 3, s. 465-472, bibliogr.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
60e729852467f01e930de38c
DOI
10.1556/AAlim.43.2014.3.14
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/pdf/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 76684) wydawnictwo ciągłe #76684
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,274
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 sierpnia 2014 13:27 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 listopada 2023 14:41 |