Influence of extrahent on antioxidant capacity of Aesculus hippocastanum seeds.
Opis bibliograficzny
Influence of extrahent on antioxidant capacity of Aesculus hippocastanum seeds. [AUT. KORESP.] WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, [AUT.] BARTOSZ KĘDZIERSKI, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. Nat. Prod. Res. 2015 vol. 29 nr 4 s. 370-373, bibliogr. DOI: 10.1080/14786419.2014.945084
Szczegóły publikacji
Źródło:
Natural Product Research 2015 vol. 29 nr 4, s. 370-373, bibliogr.
Rok: 2015
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
60e729852467f01e930de389
DOI
10.1080/14786419.2014.945084
PubMed
25109836
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 76642) wydawnictwo ciągłe #76642
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,057
Impact Factor
7
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2014 10:20 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 9 września 2025 08:25 |