Antiradical activity and analysis of phenolic compounds in selected edible mushrooms.
Opis bibliograficzny
Antiradical activity and analysis of phenolic compounds in selected edible mushrooms. [AUT.] NATALIA NOWACKA, MARTA DROZD, MARTA OLECH, RENATA NOWAK. Arch. Med. Sci. 2014 vol. 10 nr 2 suppl. 1 s. s201, 10th Warsaw International Medical Congress for Young Scientists. Warsaw, May 15-18, 2014. Abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Archives of Medical Science 2014 vol. 10 nr 2 suppl. 1, s. s201.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 75576) wydawnictwo ciągłe #75576
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 maja 2014 11:53 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |