Effect of extraction method on phenolic content and antioxidant activity of mistletoe extracts from Viscum album subsp. abietis.
Opis bibliograficzny
Effect of extraction method on phenolic content and antioxidant activity of mistletoe extracts from Viscum album subsp. abietis. [AUT.] WIOLETA PIETRZAK, [AUT. KORESP.] RENATA NOWAK, [AUT.] MARTA OLECH. Chem. Pap. 2014 vol. 68 nr 7 s. 976-982, bibliogr. poz. 28. DOI: 10.2478/s11696-013-0524-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemical Papers 2014 vol. 68 nr 7, s. 976-982, bibliogr. poz. 28.
Rok: 2014
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5fad30852467f00f8b028e09
DOI
10.2478/s11696-013-0524-4
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.247…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 74002) wydawnictwo ciągłe #74002
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,468
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 stycznia 2014 11:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2023 09:14 |