MiRNA - a novel functional component of food? (Czy MiRNA jest nowym, funkcjonalnym składnikiem żywności?)
Opis bibliograficzny
MiRNA - a novel functional component of food? (Czy MiRNA jest nowym, funkcjonalnym składnikiem żywności?). [AUT.] KATARZYNA WOJCIECHOWSKA. Towarozn. Probl. Jakości 2013 vol. 35 nr 2 s. 81-87, bibliogr. poz. 24, streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polish Journal of Commodity Science 2013 vol. 35 nr 2, s. 81-87, bibliogr. poz. 24, streszcz.
Rok: 2013
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu Ilość miesięcy: 12 (od publikacji do udostępnienia)
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/imag…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 72942) wydawnictwo ciągłe #72942
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 września 2013 15:08 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 07:31 |