Udział składników diety w modulacji procesów zapalnych. (Nutrients as inflammatory state modulators.)
Opis bibliograficzny
Udział składników diety w modulacji procesów zapalnych. (Nutrients as inflammatory state modulators.). [AUT.] LUCYNA KAPKA-SKRZYPCZAK, JOANNA NIEDŹWIECKA, MACIEJ SKRZYPCZAK, MARCIN KRUSZEWSKI. Pediatr. Endocrinol. Diabetes Metab. 2013 vol. 19 nr 1 s. 39-43, bibliogr. poz. 46, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pediatric Endocrinology Diabetes and Metabolism 2013 vol. 19 nr 1, s. 39-43, bibliogr. poz. 46, sum.
Rok: 2013
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://cornetis.pl/artykul/5887.html
Identyfikatory
BPP ID: (27, 71344) wydawnictwo ciągłe #71344
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 maja 2013 19:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:55 |