Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage.
Opis bibliograficzny
Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK, ANNA BOGUCKA-KOCKA, RADOSŁAW KOWALSKI, BARTŁOMIEJ BOROWSKI. Chemija 2012 vol. 23 nr 3 s. 216-222, bibliogr. poz. 44.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemija 2012 vol. 23 nr 3, s. 216-222, bibliogr. poz. 44.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 68751) wydawnictwo ciągłe #68751
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,276
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 września 2012 09:54 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |