The GC/MS and HPLC/DAD analysis of phenolic acids from Winter Savory (Satureja montana). (Analiza kwasów fenolowych w cząbrze górskim (Satureja montana) metodami GC/MS i HPLC/DAD.)
Opis bibliograficzny
The GC/MS and HPLC/DAD analysis of phenolic acids from Winter Savory (Satureja montana). (Analiza kwasów fenolowych w cząbrze górskim (Satureja montana) metodami GC/MS i HPLC/DAD.). [AUT.] JÓZEF RZEPA, MIECZYSŁAW SAJEWICZ, TOMASZ BAJ, PATRYCJA GORCZYCA, MAGDALENA WŁODAREK, STANISŁAW KWIATKOWSKI, TERESA KOWALSKA, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. Ann. UMCS Sect. DDD 2011 vol. 24 nr 4 s. 49-58, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2011 vol. 24 nr 4, s. 49-58, bibliogr. streszcz.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.wydawnictwo.umlub.pl/pharmac…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66820) wydawnictwo ciągłe #66820
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 marca 2012 13:56 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:49 |