Influence of the concentration of oil phase on rheological properties of nonisotonic parenteral emulsions. (Wpływ stężenia fazy olejowej na właściwości reologiczne nieizotonizowanych emulsji parenteralnych.)
Opis bibliograficzny
Influence of the concentration of oil phase on rheological properties of nonisotonic parenteral emulsions. (Wpływ stężenia fazy olejowej na właściwości reologiczne nieizotonizowanych emulsji parenteralnych.). [AUT.] DOROTA DWORNICKA, KATARZYNA ŚWIĄDER, MARIA ZUŃ, WERONIKA STASIUK, EWA POLESZAK. Ann. UMCS Sect. DDD 2011 vol. 24 nr 2 s. 83-90, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2011 vol. 24 nr 2, s. 83-90, bibliogr. streszcz.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66386) wydawnictwo ciągłe #66386
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 15 lutego 2012 13:14 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:55 |