The influence of starch hydrolysates on properties of emulsions. (Wpływ hydrolizatów skrobiowych na właściwości emulsji.)
Opis bibliograficzny
The influence of starch hydrolysates on properties of emulsions. (Wpływ hydrolizatów skrobiowych na właściwości emulsji.). [AUT.] PIOTR BELNIAK, ŁUKASZ ZIMMER, KATARZYNA ŚWIĄDER, MARIA ZUŃ, REGINA KASPEREK, EWA POLESZAK. Ann. UMCS Sect. DDD 2011 vol. 24 nr 2 s. 57-63, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2011 vol. 24 nr 2, s. 57-63, bibliogr. streszcz.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66338) wydawnictwo ciągłe #66338
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 lutego 2012 17:21 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:54 |