Influence of concentration of the urea on the hydrogen peroxide content in 3% aqueous and non-aqueous solutions stored at different temperatures. (Wpływ stężenia mocznika na zawartość nadtlenku wodoru w 3% roztworach wodnych i niewodnych przechowywanych w różnych temperaturach.)
Opis bibliograficzny
Influence of concentration of the urea on the hydrogen peroxide content in 3% aqueous and non-aqueous solutions stored at different temperatures. (Wpływ stężenia mocznika na zawartość nadtlenku wodoru w 3% roztworach wodnych i niewodnych przechowywanych w różnych temperaturach.). [AUT.] MARIA ZUŃ, PIOTR BELNIAK, DOROTA DWORNICKA, REGINA KASPEREK, SYLWIA WOŚKO, MARZENA RZĄDKOWSKA, EWA POLESZAK. Ann. UMCS Sect. DDD 2011 vol. 24 nr 2 s. 47-55, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2011 vol. 24 nr 2, s. 47-55, bibliogr. streszcz.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66337) wydawnictwo ciągłe #66337
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 lutego 2012 17:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |