Biological activity and composition of teas and tinctures prepared from Rosa rugosa Thunb.
Opis bibliograficzny
Biological activity and composition of teas and tinctures prepared from Rosa rugosa Thunb. [AUT.] MARTA OLECH, RENATA NOWAK, RENATA LOS, JOLANTA RZYMOWSKA, ANNA MALM, KATARZYNA CHRUSCIEL. Centr. Eur. J. Biol. 2012 vol. 7 nr 1 s. 172-182, bibliogr. poz. 32.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Central European Journal of Biology 2012 vol. 7 nr 1, s. 172-182, bibliogr. poz. 32.
Rok: 2012
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.springerlink.com/content/360…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 66073) wydawnictwo ciągłe #66073
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,818
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 stycznia 2012 11:03 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |