Fried potato chips and French fries - Are they safe to eat?.
Opis bibliograficzny
Fried potato chips and French fries - Are they safe to eat?. [AUT.] WANDA FURMAGA-JABŁONSKA, MIROSŁAW JABLONSKI, RYSZARD PLUTA. Nutrition 2011 vol. 27 nr 10 s. 1076-1077, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrition 2011 vol. 27 nr 10, s. 1076-1077, bibliogr.
Rok: 2011
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science?_o…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 65155) wydawnictwo ciągłe #65155
Metryki
27,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,025
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 13 października 2011 14:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:57 |