The level of glycated hemoglobin (HbA1c) in healthy subjects. (Wartości hemoglobiny glikowanej (HbA1C) u osób zdrowych.)
Opis bibliograficzny
The level of glycated hemoglobin (HbA1c) in healthy subjects. (Wartości hemoglobiny glikowanej (HbA1C) u osób zdrowych.). [AUT.] MARCIN DZIEDZIC, MAGDALENA HAŁABIŚ, JAROSŁAW KUNA, MONIKA LENART-LIPIŃSKA, JANUSZ SOLSKI. Ann. UMCS Sect. DDD 2010 vol. 23 nr 2 s. 107-113, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2010 vol. 23 nr 2, s. 107-113, bibliogr. streszcz.
Rok: 2010
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 62464) wydawnictwo ciągłe #62464
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 lutego 2011 13:52 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:55 |