The frequency rather then total amount of red meat intake elevates colorectal cancer risk. Systematic review and quantitative pooled analysis of cohort and case - control studies.
Opis bibliograficzny
The frequency rather then total amount of red meat intake elevates colorectal cancer risk. Systematic review and quantitative pooled analysis of cohort and case - control studies. [AUT.] KATARZYNA SMOLIŃSKA, PIOTR PALUSZKIEWICZ. Post. Żyw. Klin. 2010 t. 5 nr zjazd. s. 27, [XII Zjazd Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego. Jachranka, 17-20.06.2010].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Żywienia Klinicznego 2010 t. 5 nr zjazd, s. 27.
Rok: 2010
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 59802) wydawnictwo ciągłe #59802
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 lipca 2010 12:45 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |