The effect of temperature and infusion time on the iron, copper, manganese, zinc, cadmium and lead content in some herbal tea extracts. (Wpływ temperatury i czasu naparzania na zawartość żelaza, miedzi, manganu, cynku, kadmu i ołowiu w ekstraktach niektórych herbatek ziołowych.)
Opis bibliograficzny
The effect of temperature and infusion time on the iron, copper, manganese, zinc, cadmium and lead content in some herbal tea extracts. (Wpływ temperatury i czasu naparzania na zawartość żelaza, miedzi, manganu, cynku, kadmu i ołowiu w ekstraktach niektórych herbatek ziołowych.). [AUT.] ELIZA BLICHARSKA, RYSZARD KOCJAN. Ann. UMCS Sect. DDD 2009 vol. 22 nr 1 s. 135-140, bibliogr. streszcz, [dostęp: 15 stycznia 2009].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2009 vol. 22 nr 1, s. 135-140, bibliogr. streszcz.
Rok: 2009
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://versita.metapress.com/content/t0…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 57352) wydawnictwo ciągłe #57352
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 15 stycznia 2010 13:01 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 29 listopada 2023 14:06 |