Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 7. zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach. (Study on some trace elements in home-made food stuffs. Part 7. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium and cobalt content in vegetables and fruits.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 7. zawartość ołowiu, kadmu, cynku, miedzi, wanadu i kobaltu w warzywach i owocach. (Study on some trace elements in home-made food stuffs. Part 7. Lead, cadmium, zinc, copper, vanadium and cobalt content in vegetables and fruits.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, ANDRZEJ KOT, JADWIGA BŁONIARZ, NATALIA KOKTYSZ. Bromat. Chem. Toksykol. 1986 t. 19 nr 1 s. 21-26, biblior. res. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1986 t. 19 nr 1, s. 21-26, biblior. res. sum.
Rok: 1986
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 56787) wydawnictwo ciągłe #56787
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 grudnia 2009 14:42 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:57 |