Jakość żywności sprytnie przemyślana.
Opis bibliograficzny
Jakość żywności sprytnie przemyślana. [AUT.] BOGDAN SZPONAR, PIOTR KSIĄŻEK, RENATA KRZYSZYCHA, JOLANTA PACIAN, AGATA STEFANOWICZ. Probl. Jakości 2009 R. 41 nr 10 s. 47-48.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Jakości 2009 R. 41 nr 10, s. 47-48.
Rok: 2009
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 56514) wydawnictwo ciągłe #56514
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 listopada 2009 09:57 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:01 |