Isolation of the new minor constituents dihydropyranochromone and furanocoumarin from fruits of Peucedanum alsaticum L. by high-speed counter-current chromatography.
Opis bibliograficzny
Isolation of the new minor constituents dihydropyranochromone and furanocoumarin from fruits of Peucedanum alsaticum L. by high-speed counter-current chromatography. [AUT.] KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK, TOMASZ MROCZEK, IAN GARRARD, KAZIMIERZ GŁOWNIAK. J. Chromatogr. A 2009 vol. 1216 nr 30 s. 5669-5675, bibliogr. poz. 27.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Chromatography A 2009 vol. 1216 nr 30, s. 5669-5675, bibliogr. poz. 27.
Rok: 2009
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 55038) wydawnictwo ciągłe #55038
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,101
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 czerwca 2009 15:21 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 12:35 |