Influence of temperature and mobile phase pH on the chromatographic parameters of mandelic acid racemate on Whelk-01 chiral stationary phase. (Wpływ temperatury i pH fazy ruchomej na chromatograficzne parametry racematu kwasu migdałowego na chiralnej fazie stacjonarnej Whelk-01.)
Opis bibliograficzny
Influence of temperature and mobile phase pH on the chromatographic parameters of mandelic acid racemate on Whelk-01 chiral stationary phase. (Wpływ temperatury i pH fazy ruchomej na chromatograficzne parametry racematu kwasu migdałowego na chiralnej fazie stacjonarnej Whelk-01.). [AUT.] BEATA POLAK. Ann. UMCS Sect. DDD 2008 vol. 21 nr 1 s. 15-22, bibliogr. poz. 39, streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2008 vol. 21 nr 1, s. 15-22, bibliogr. poz. 39, streszcz.
Rok: 2008
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 51943) wydawnictwo ciągłe #51943
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 stycznia 2009 10:41 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:53 |