Izoflawony a utrata masy kostnej u kobiet w okresie pomenopauzalnym. 1. Wpływ produktów i preparatów z soi na metabolizm kostny. (Isoflavones and bone loss in postmenopausal women. 1. Effects of soy products and preparations on bone metabolism.)
Opis bibliograficzny
Izoflawony a utrata masy kostnej u kobiet w okresie pomenopauzalnym. 1. Wpływ produktów i preparatów z soi na metabolizm kostny. (Isoflavones and bone loss in postmenopausal women. 1. Effects of soy products and preparations on bone metabolism.). [AUT.] WIESŁAW M. KANADYS, JAN OLESZCZUK. Post. Fitoter. 2007 t. 8 nr 3 s. 136-144, bibliogr. poz. 57, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Fitoterapii 2007 t. 8 nr 3, s. 136-144, bibliogr. poz. 57, sum.
Rok: 2007
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
BPP ID: (27, 48472) wydawnictwo ciągłe #48472
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 kwietnia 2008 14:53 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:54 |