Synthesis of flavour and fragrance esters by new lipase from Basidiomycete Bjerkandera adusta.
Opis bibliograficzny
Synthesis of flavour and fragrance esters by new lipase from Basidiomycete Bjerkandera adusta. [AUT.] RENATA BANCERZ, GRAŻYNA GINALSKA. Acta Bioch. Pol. 2007 vol. 54 suppl. 4 s. 84, 42nd Meeting of the Polish Biochemical Society. Szczecin, September 18-21, 2007. Abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Biochimica Polonica 2007 vol. 54 suppl. 4, s. 84.
Rok: 2007
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 46021) wydawnictwo ciągłe #46021
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 1 października 2007 15:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |