Zawartość niklu w pieczywie cukierniczym. (The content of nickel in confectioner's bread.)
Opis bibliograficzny
Zawartość niklu w pieczywie cukierniczym. (The content of nickel in confectioner's bread.). [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA. Bromat. Chem. Toksykol. 2006 t. 39 supl. s. 81-83, bibliogr, Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne. Bezpieczna żywność - racjonalne żywienie. Ustroń, 8-9 czerwca 2006.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2006 t. 39 supl, s. 81-83, bibliogr.
Rok: 2006
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 43118) wydawnictwo ciągłe #43118
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 marca 2007 11:43 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 13 maja 2020 08:26 |