Effects of cooking and frying on cadmium and selenium contents in selected foods.
Opis bibliograficzny
Effects of cooking and frying on cadmium and selenium contents in selected foods. [AUT.] Z[BIGNIEW] MARZEC, A[GNIESZKA] MARZEC, S[TANISŁAW] ZARĘBA. Pol. J. Environ. Stud. 2006 vol. 15 nr 3A s. 165-167, bibliogr, IXth Scientific Conference for Magnesium Research "Elements - Human - Nature". Lublin, May 27, 2006.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Environmental Studies 2006 vol. 15 nr 3A, s. 165-167, bibliogr.
Rok: 2006
Język: angielski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 38838) wydawnictwo ciągłe #38838
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,353
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 27 maja 2006 13:06 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:02 |