Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 21. Zawartość ołowiu, kadmu, chromu, cynku, manganu, miedzi, niklu i żelaza w piwach. (Study on some trace elements of home food products. P. 21: Lead, cadmium, chromium, zinc, manganese, copper, nickel and iron content in beer.)
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 21. Zawartość ołowiu, kadmu, chromu, cynku, manganu, miedzi, niklu i żelaza w piwach. (Study on some trace elements of home food products. P. 21: Lead, cadmium, chromium, zinc, manganese, copper, nickel and iron content in beer.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, LUCYNA WYSZOGRODZKA-KOMA, ZBIGNIEW MARZEC. Bromat. Chem. Toksykol. 1996 t. 29 nr 2 s. 167-172, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1996 t. 29 nr 2, s. 167-172, bibliogr. sum.
Rok: 1996
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 3735) wydawnictwo ciągłe #3735
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 sierpnia 1999 11:10 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:55 |