Zawartość magnezu w niektórych dziecięcych produktach spożywczych. (Magnesium content of some food products for children.)
Opis bibliograficzny
Zawartość magnezu w niektórych dziecięcych produktach spożywczych. (Magnesium content of some food products for children.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA. Bromat. Chem. Toksykol. 2005 t. 37 supl. s. 227-230, bibliogr. sum, Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne. Żywność, żywienie - nowe wyzwania. Białystok, 23-24 czerwca 2005.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2005 t. 37 supl, s. 227-230, bibliogr. sum.
Rok: 2005
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 35880) wydawnictwo ciągłe #35880
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 listopada 2005 12:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 12:39 |