Lipidy i olejki eteryczne występujące w owocach (nasionach) z rodzaju Nigella sp. Cz. 2. Zawartość i skład lipidów oraz olejków eterycznych w owocach (nasionach) czarnuszki damasceńskiej (Nigella damascena L.).
Opis bibliograficzny
Lipidy i olejki eteryczne występujące w owocach (nasionach) z rodzaju Nigella sp. Cz. 2. Zawartość i skład lipidów oraz olejków eterycznych w owocach (nasionach) czarnuszki damasceńskiej (Nigella damascena L.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, AGNIESZKA NAJDA. Aromaterapia 2005 t. 11 nr 2 s. 16-23, bibliogr. poz. 34.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aromaterapia 2005 t. 11 nr 2, s. 16-23, bibliogr. poz. 34.
Rok: 2005
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 35116) wydawnictwo ciągłe #35116
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 lipca 2005 12:48 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:55 |