Evaluation of furanocoumarins content in the fruits of botanic varieties of celery (Apium graveolens L.).
Opis bibliograficzny
Evaluation of furanocoumarins content in the fruits of botanic varieties of celery (Apium graveolens L.). [AUT.] T[ADEUSZ] WOLSKI, J. DYDUCH. Umbelliferae Improv. Newsl. 1995 vol. 5 s. 4-7, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Umbelliferae Improvement Newsletter 1995 vol. 5, s. 4-7, bibliogr.
Rok: 1996
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 3446) wydawnictwo ciągłe #3446
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 grudnia 2000 13:51 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:55 |