Food pathogens as a most common cause of bacterial food poisoning. (Patogeny żywności - najczęstszą przyczyną zatruć pokarmowych o etiologii bakteryjnej.)
Opis bibliograficzny
Food pathogens as a most common cause of bacterial food poisoning. (Patogeny żywności - najczęstszą przyczyną zatruć pokarmowych o etiologii bakteryjnej.). [AUT.] RENATA KRZYSZYCHA, JANUSZ BIELAK. Ann. UMCS Sect. D 2004 vol. 59 nr 2 s. 354-356, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio D: Medicina 2004 vol. 59 nr 2, s. 354-356, bibliogr. streszcz.
Rok: 2004
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
BPP ID: (27, 33303) wydawnictwo ciągłe #33303
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2005 13:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |