Wapń i magnez w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Calcium and magnesium in food products for infant and children nutrition.)
Opis bibliograficzny
Wapń i magnez w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Calcium and magnesium in food products for infant and children nutrition.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA. J. Elementol. 2004 t. 9 nr 3 s. 421-427, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2004 t. 9 nr 3, s. 421-427, bibliogr. sum.
Rok: 2004
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 30631) wydawnictwo ciągłe #30631
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 września 2004 11:12 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:26 |