Badanie poziomu magnezu, żelaza i manganu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Examination of magnesium, iron and manganese content in food products assigned for infants and small children nutrition.)
Opis bibliograficzny
Badanie poziomu magnezu, żelaza i manganu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Examination of magnesium, iron and manganese content in food products assigned for infants and small children nutrition.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC. Żyw. Człow. Metab. 2003 R. 30 nr 1/2 s. 458-463, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2003 R. 30 nr 1/2, s. 458-463, bibliogr. sum.
Rok: 2003
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 26821) wydawnictwo ciągłe #26821
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 grudnia 2003 16:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:53 |