Purification and properties of arylmannosidases from mung bean seedlings and soybean cells.
Opis bibliograficzny
Purification and properties of arylmannosidases from mung bean seedlings and soybean cells. [AUT.] I[RENA] PASTUSZAK, G.P. KAUSHAL, K.A. WALL, Y.T. PAN, A. STRUM, A.D. ELBEIN. Glycobiology 1990 vol. 1 nr 1 s. 71-82, bibliogr. poz. 40.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Glycobiology 1990 vol. 1 nr 1, s. 71-82, bibliogr. poz. 40.
Rok: 1990
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 25556) wydawnictwo ciągłe #25556
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 sierpnia 2003 12:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:56 |