Porównanie oznaczenia zawartości żelaza metodą kolorymetryczną i atomowej spektrometrii absorpcyjnej (ASA) w produktach spożywczych.
Opis bibliograficzny
Porównanie oznaczenia zawartości żelaza metodą kolorymetryczną i atomowej spektrometrii absorpcyjnej (ASA) w produktach spożywczych. [AUT.] A[NDRZEJ] KOT, R[OMUALD] BULIŃSKI. Ann. UMCS Sect. DDD 1988 vol. 1 s. 35-42, bibliogr. rez. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 1988 vol. 1, s. 35-42, bibliogr. rez. sum.
Rok: 1988
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 24772) wydawnictwo ciągłe #24772
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2003 11:39 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |