Wpływ dodatku fitazy mikrobiologicznej i kwasu mrówkowego do mieszanek dla loch w okresie ciąży i laktacji na wybrane wskaźniki krwi. (The influence of microbial phytase and formic acid to the diets of sows during pregnancy and lactation on some blood indices.)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku fitazy mikrobiologicznej i kwasu mrówkowego do mieszanek dla loch w okresie ciąży i laktacji na wybrane wskaźniki krwi. (The influence of microbial phytase and formic acid to the diets of sows during pregnancy and lactation on some blood indices.). [AUT.] ANNA CZECH, JERZY TRUCHLIŃSKI, STANISŁAWA SZYMONIK-LESIUK. Ann. UMCS Sect. EE 2002 vol. 20 s. 349-356, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio EE: Zootechnica 2002 vol. 20, s. 349-356, bibliogr. sum.
Rok: 2002
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 22083) wydawnictwo ciągłe #22083
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 2 kwietnia 2003 13:15 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:53 |