Badania nad zawartością azotynów i azotanów w warzywach.
Opis bibliograficzny
Badania nad zawartością azotynów i azotanów w warzywach. [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, ELŻBIETA SZYDŁOWSKA. Ann. UMCS Sect. DDD 1990 vol. 3 s. 13-18, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 1990 vol. 3, s. 13-18, bibliogr.
Rok: 1990
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (27, 19615) wydawnictwo ciągłe #19615
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2002 16:47 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |