Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 13 Zawartość kadmu, ołowiu, chromu, cynku, miedzi, kobaltu, niklu, manganu i żelaza w jajach kurzych.
Opis bibliograficzny
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. 13 Zawartość kadmu, ołowiu, chromu, cynku, miedzi, kobaltu, niklu, manganu i żelaza w jajach kurzych. [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, JADWIGA BŁONIARZ. Bromat. Chem. Toksykol. 1992 t. 25 nr 3 s. 277-282, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1992 t. 25 nr 3, s. 277-282, bibliogr. sum.
Rok: 1992
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 19612) wydawnictwo ciągłe #19612
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2002 15:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:59 |