Wpływ dodatku fitazy na poziom magnezu i wapnia w tkankach świń (Influence of phytase addition on magnesium and calcium levels in tissues of pigs)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku fitazy na poziom magnezu i wapnia w tkankach świń (Influence of phytase addition on magnesium and calcium levels in tissues of pigs). [AUT.] JERZY TRUCHLIŃSKI, KAZIMIERZ PASTERNAK, EUGENIUSZ R. GRELA. Biul. Magnezol. 2001 vol. 6 nr 4 s. 657-663, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Magnezologiczny 2001 vol. 6 nr 4, s. 657-663, bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 15573) wydawnictwo ciągłe #15573
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 listopada 2001 08:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:55 |