The effect of dietary-induced obesity on lipid peroxidation, antioxidant enzymes and total plasma antioxidant capacity.
Opis bibliograficzny
The effect of dietary-induced obesity on lipid peroxidation, antioxidant enzymes and total plasma antioxidant capacity. [AUT.] J[ERZY] BEŁTOWSKI, G[RAŻYNA] WÓJCICKA, D[IONIZY] GÓRNY, A[NDRZEJ] MARCINIAK. J. Physiol. Pharmacol. 2000 vol. 51 nr 4 pt. 2 s. 883-896, bibliogr. poz. 58.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Physiology and Pharmacology 2000 vol. 51 nr 4 pt. 2, s. 883-896, bibliogr. poz. 58.
Rok: 2000
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 13292) wydawnictwo ciągłe #13292
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,025
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 lipca 2001 10:28 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 23 lipca 2024 07:48 |