Wpływ miedzi podawanej w pożywieniu na intensywność aminoacylacji w wybranych tkankach szczura. (The influence of copper in food on aminoacylation intensity in certain tissues.)
Opis bibliograficzny
Wpływ miedzi podawanej w pożywieniu na intensywność aminoacylacji w wybranych tkankach szczura. (The influence of copper in food on aminoacylation intensity in certain tissues.). [AUT.] KAZIMIERZ PASTERNAK. Biul. Magnezol. 1999 t. 4 nr 1 s. 154-159, bibliogr. poz. 25, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Magnezologiczny 1999 t. 4 nr 1, s. 154-159, bibliogr. poz. 25, sum.
Rok: 1999
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 11011) wydawnictwo ciągłe #11011
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 lutego 2001 12:05 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:56 |