Zawartość niektórych składników odżywczych i zanieczyszczeń chemicznych w wybranych warzywach pochodzących z uprawy ekologicznej i konwencjonalnej. (The content of certain nutrients and chemical contaminants in selected vegetables produced by ecological and chemical contaminants in selected vegetables.)
Opis bibliograficzny
Zawartość niektórych składników odżywczych i zanieczyszczeń chemicznych w wybranych warzywach pochodzących z uprawy ekologicznej i konwencjonalnej. (The content of certain nutrients and chemical contaminants in selected vegetables produced by ecological and chemical contaminants in selected vegetables.). [AUT.] HANNA KUNACHOWICZ, URSZULA RUTKOWSKA, IRENA NADOLNA, KRYSTYNA IWANOW, KAZIMIERZ KARŁOWSKI, ZBIGNIEW MARZEC, NINA BARYŁKO-PIKIELNA, IRENA MATUSZEWSKA. Żyw. Człow. Metab. 1993 nr 4 s. 339-350, bibliogr. poz. 23, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 1993 nr 4, s. 339-350, bibliogr. poz. 23, sum
Rok: 1993
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 1038) wydawnictwo ciągłe #1038
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2001 14:15 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:46 |