Extruded food pellets with the addition of lucerne sprouts: selected physical and chemical properties.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Wojtunik-Kulesza Karolina A. (Wojtunik), dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 26 listopada 2025 08:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2025 12:33 |