The effect of the incorporation level of Rosa rugosa fruit pomace and its drying method on the physicochemical, microstructural, and sensory properties of wheat pasta.
Opis bibliograficzny
The effect of the incorporation level of Rosa rugosa fruit pomace and its drying method on the physicochemical, microstructural, and sensory properties of wheat pasta. [AUT.] GRAŻYNA CACAK-PIETRZAK, AGATA MARZEC, ALEKSANDRA RAKOCKA, ANDRZEJ CENDROWSKI, SYLWIA STĘPNIEWSKA, RENATA NOWAK, ANNA KRAJEWSKA, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI. Molecules [online] 2025 vol. 30 nr 15 [art. nr] 3170, s. 1-19, bibliogr. poz. 49, [przeglądany 1 sierpnia 2025]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/1420-3049/30/15/3170. DOI: 10.3390/molecules30153170
Szczegóły publikacji
Źródło:
Molecules [online] 2025 vol. 30 nr 15, [art. nr] 3170, s. 1-19, bibliogr. poz. 49.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
688c9a04fdbe8362ee728546
DOI
10.3390/molecules30153170
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1420-3049/30/15/31…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 103008) wydawnictwo ciągłe #103008
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,600
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 1 sierpnia 2025 09:52 |
| Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2025 12:54 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Nowak Renata, prof. dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |