Yerba mate and coffee as sources of bioactive compounds supporting oral health and cancer prevention - a review of protective mechanisms.
Opis bibliograficzny
Yerba mate and coffee as sources of bioactive compounds supporting oral health and cancer prevention - a review of protective mechanisms. [AUT. KORESP.] JAKUB RYBOWSKI, [AUT.] SYLWIA KRZYŚKOWSKA, MACIEJ SZCZUPAJ, KAMILA KRUKOWSKA, ANETA REDNER, KAMILA SMALA, KACPER BUCZEK, PATRYCJA ZWIERZCHLEWSKA, DOMINIK STANIBUŁA. Qual. Sport [online] 2025 vol. 41 [art. nr] 60075, s. 1-17, bibliogr. poz. 53, [przeglądany 20 maja 2025]. Dostępny w: https://apcz.umk.pl/QS/article/view/60075. DOI: 10.12775/QS.2025.41.60075
Szczegóły publikacji
Źródło:
Quality in Sport [online] 2025 vol. 41, [art. nr] 60075, s. 1-17, bibliogr. poz. 53.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.12775/QS.2025.41.60075
Strona WWW
https://apcz.umk.pl/QS/article/view/600…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 102587) wydawnictwo ciągłe #102587
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 maja 2025 07:55 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2025 13:36 |