The impact of fresh blueberry addition on the extrusion-cooking process, physical properties and antioxidant potential of potato-based snack pellets.
Opis bibliograficzny
The impact of fresh blueberry addition on the extrusion-cooking process, physical properties and antioxidant potential of potato-based snack pellets. [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, JAKUB SOJA, TOMASZ ONISZCZUK, KAROLINA WOJTUNIK-KULESZA, MAGDALENA KRĘCISZ, JAROSŁAW MOŁDOCH, [AUT. KORESP.] BEATA BIERNACKA. Appl. Sci. [online] 2025 vol. 15 nr 9 [art. nr] 5112, s. 1-21, bibliogr. poz. 50, [przeglądany 5 maja 2025]. Dostępny w: https://www.mdpi.com/2076-3417/15/9/5112. DOI: 10.3390/app15095112
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences (Basel) [online] 2025 vol. 15 nr 9, [art. nr] 5112, s. 1-21, bibliogr. poz. 50.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
68186ac9fdbe8359b32479dd
DOI
10.3390/app15095112
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/15/9/5112
Identyfikatory
BPP ID: (27, 102484) wydawnictwo ciągłe #102484
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,500
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 5 maja 2025 19:08 |
| Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2025 07:16 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Wojtunik-Kulesza Karolina A. (Wojtunik), dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 100,0000 | 1,0000 |