Flaxseed (Linum usitatissimum L.) protein and peptide identification of raw and roasted seeds: application of the UHPLC-Q-TOF-MS/MS method.
Opis bibliograficzny
Flaxseed (Linum usitatissimum L.) protein and peptide identification of raw and roasted seeds: application of the UHPLC-Q-TOF-MS/MS method. [AUT.] BEATA MIKOŁAJCZAK, [AUT. KORESP.] KATARZYNA WASZKOWIAK, [AUT.] MICHALINA TRUSZKOWSKA, EMILIA FORNAL, MAGDALENA MONTOWSKA. J. Sci. Food Agric. [online] 2025 vol. 105 nr 9 s. 5052-5061, bibliogr. poz. 39, [przeglądany 20 marca 2025]. Dostępny w: https://scijournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.14230. DOI: 10.1002/jsfa.14230
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture [online] 2025 vol. 105 nr 9, s. 5052-5061, bibliogr. poz. 39.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
68d65625fdbe8379280bd25b
DOI
10.1002/jsfa.14230
Strona WWW
https://scijournals.onlinelibrary.wiley…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 102211) wydawnictwo ciągłe #102211
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,500
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 20 marca 2025 15:23 |
| Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2025 11:00 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Fornal Emilia, prof. dr hab. n. chem. | nauki medyczne | 100,0000 | 1,0000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki medyczne | 100,0000 | 1,0000 |